Светлана Гущерова, която всяка година ражда по едно дете  се

...
Светлана Гущерова, която всяка година ражда по едно дете  се
Коментари Харесай

Светлана Гущерова е родила четвъртото си дете

Светлана Гущерова, която всяка година ражда по едно дете  се  похвали, че е родила четвъртото си бебе. Това се случи на 1 юни, когато честваме Деня на детето.

Богаташката брачна половинка единствено преди седмица показа фрагменти от болничната стая където постъпила за следващото раждане.Като за първи път я видяхме с голям бременен стомах и загатна,  че скоро ще се появи нов член в фамилията.

А през вчерашния ден се случи следващото знамение, самата тя сподели новороденото. Естествено лицето на мъничето е прикрито с емотикон, само че от синьото сърчице очевидно желае да намекне, че ще отглеждат с Християн още едно момченце.А щастливият баща също препостна в Инстаграм сторито на благоверната си половинка.

Светлана и Гущеров подвигнаха женитба преди пет години, а ето ги към този момент родители на четири деца. В годишната на дървената си женитба, която означиха тази година към този момент са едно огромно и сплотено семейство.

Все още не излиза наяве името на дребното бонбонче, само че гордата майка няма да пропусне да ни каже по какъв начин са го кръстили. След като се престраши да ни го покаже на фото. На фотография театралничат и двете й по-големи деца Анелия-Добромира и Добромир, които са кръстени на дядо си по бащина линия.

Тагове: new Светлана Гущерова Светлана Гущерова бебе 4-то дете
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР